CAL CINTET. CASA RURAL A ARISTOT, LLEIDA

La casa disposa de tres apartaments totalment equipats i independents un de l’altre, on gaudirà de comoditat i tranquil•litat submergida en els sons de la naturalesa del món màgic de les muntanyes del Cadí.

Disposa de sales comunes, les comoditats de les quals, pot utilitzar lliurement i compartir moments agradables. A l’exterior es troba una era amb una barbacoa, totalment equipada.

Els oferim servei de Taxi per facilitar el seu trasllat i dóna’ls-hi més comoditat en el servei. Disposem d’una zona d’aparcament gratuïta.

Aristot (Arestothe) és una entitat de població del municipi de Pont de Bar, de la comarca de l’Alt Urgell. El poble es situa a la cima d’una muntanya que domina la vall del riu Segre. Les cases estan construïdes al voltant de la església d’estil romànic. Antigament, Aristot tenia un castell que defensava el comtat de la Cerdanya dels comtats de Castellbó, per tant, estem parlant d’un lloc on la seva història encara ara segueix present.

L’àmbit comarcal de l’Alt Urgell queda definit per un conjunt de valls laterals amb característiques pròpies i un singular atractiu. La capital de la comarca és la Seu d’Urgell i és el centre de serveis d’una àmplia zona dels Pirineus catalans.

SERVEIS GENERALS

JardíConnexió WI-FI gratuïtBarbacoaDocumentació sobre la zonaAparcament exteriorRentadoraServei de netejaLlar de foc