APARTAMENTS

La casa disposa de 3 apartaments totalment equipats, 2 dels apartaments tenen una capacitat per 6 persones (Apartament Encant i Estada), l’apartament restant té una capacitat per 4 persones amb opció d’un llit addicional (Apartament Somia).

Apartaments Encant i Estada: Capacitat per 6 persones. Cuina menjador totalment equipats, 3 habitacions (dos habitacions dobles amb llit de matrimoni i una habitació amb dos llits individuals), dos banys complerts amb una dutxa d’hidromassatge, (un d’ells es troba a l’habitació principal). Hi ha TV en totes les habitacions i al menjador. També disposa de rentadora i assecadora a l’apartament i vistes panoràmiques del Cadí. Disposa de foc a terra.

Apartament Somia: Capacitat per 4 persones. Cuina menjador totalment equipats. Disposa de dos habitacions suites amb banyera jacuzzi i una dutxa d’hidromassatge. Opció a un llit addicional. Hi ha TV en totes les habitacions i al menjador. També disposa de rentadora i assecadora a l’apartament i vistes panoràmiques del Cadí. Disposa de foc a terra.

SERVEIS DE LES HABITACIONS

CalefaccióConnexió InternetTV - Satèl · litTV - CanalAssecadorConnexió WI-FI gratuïtLlar de focTVCuina equipada